Slim en lokaal verdeelplatform voor pakjes


Bestellingen op een duurzame en efficiënte manier laten leveren? Het verdeelplatform wij.leveren verenigt lokale handelaars en zorgt ervoor dat hun pakjes via een professionele verzendservice bij de klanten terecht komen.

Fietsspiraal Leuven
kaart regio

Verstuur je wel eens pakjes?

Als handelaar uit de regio gebruik maken van wij.leveren houdt tal van voordelen in. Van een zorgeloze & professionele levering tot meewerken aan een slimme en duurzame stadsdistributie. Aarzel niet om je handelszaak te registreren en het platform zelf uit te proberen. 

lokaal geshopt - duurzaam gedropt

Benieuwd welke lokale handelaars via wij.leveren hun pakjes verzenden? Sinds kort kan je de - meer dan 80! - handelszaken waar je online kunt shoppen terugvinden op onze website. 

elektrische wagen bpost

bpost

bpost is logistieke partner in wij.leveren en zorgt voor steeds duurzamere verzendingen. Zo reizen pakjes met een bestemming binnen de regio niet meer nodeloos naar het centraal sorteercentrum in Brussel en wordt er bijvoorbeeld in Leuven al emissievrij opgehaald en geleverd. 

Cargo Velo

Cargo Velo

Dit najaar starten we ook een samenwerking met fietskoeriers uit Leuven. Duurzame stadsdistributie vanuit de kuiten, door weer en wind. Enthousiast. Stipt en 100% uitstootvrij.

Veelgestelde vragen

Welke partners bezorgen de pakketjes?

  • bpost was de eerste logistieke partner van wij.leveren. Zij engageren zich om zoveel mogelijk de bestellingen te bundelen en gebruik te maken van duurzame voertuigen. 
  • Dit najaar starten we ook een samenwerking met Leuvense fietskoeriers van Cargo Velo. Alleen 'fietsbare' verzendingen met een bestemming in (groot) Leuven komen in aanmerking

Wat is de kostprijs van de verzendingen?     

  • De prijs voor een verzending in de regio bedraagt € 5 (incl. btw) met bpost en €7.5 (excl. btw) met de fietskoeriers
  • Ook voor nationale zendingen werkte bpost een voorstel uit. Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden en voorwaarden.