Feestelijke aftrap testfase wij.leveren

donderdag 9 juni 2022

Op 9 juni werd de feestelijke aftrap gegeven van de testfase van het project wij.leveren. Tussen 18 uur en 21 uur verzamelden een 40 lokale ondernemers in het Leuvens Provinciehuis voor de demonstratie van de testversie van het verdeelplatform.
Lokale handelaars uit de Leuvense regio kregen een eerste versie te zien van het digitale platform van wij.leveren. IT partner Statik demonstreerde de reeds gebouwde functionaliteiten. Alle aanwezige handelaars werden ter plekke op een interactieve manier bevraagd, konden de tool testen en feedback geven. Samen werden de concrete stappen naar het verzenden van toekomstige pakketten via wij.leveren overlopen.
Er werd ook in primeur aangekondigd dat bpost de eerste logistieke partner wordt van wij.leveren. Hiermee zijn alle partijen aan boord die nodig zijn om na de zomer pakjes te kunnen verzenden. Voor het zo ver is ligt de focus de komende maanden op het verder testen van het platform, evenals het updaten en gebruiksvriendelijker maken van de tool. Na de zomer kunnen alle geïnteresseerde handelaars het platform gebruiken.
De teller staat voorlopig op 180 geïnteresseerde handelaars en er wordt verwacht dat dit nog zal toenemen.

Alle foto's kan je hier bekijken. Wens je ze te gebruiken voor je sociale media en/of andere communicatiekanalen, vermeld dan zeker copyright @Kristof Dongleur.

Programma

  • 18u: deuren geopend - netwerken met broodje en drankje
  • 19u: welkomstwoord door schepenen en projectteam
  • 19u30-20u30: testsessie IT platform met Statik
  • 20u30: blik vooruit
  • 20u50: napraten bij een drankje
  • 21u30: einde

Praktisch:

Wanneer:

Donderdag 9 juni, vanaf 18u

Locatie:

Provinciehuis Leuven, provincieplein 1 – 3010 Leuven (zaal: Spoor 95)
Prijs: gratis
Inschrijven verplicht (uiterlijk vrijdag 3 juni)